• پخت حبوبات در زمان کم
در قابلمه بزرگی مقداری زیاد آب بریزید، حبوبات را بریزید و به مدت ۱۰ دقیقه با شعله زیاد بجوشانید. سپس شعله را خاموش کرده و به مدت یک ساعت اجازه دهید که حبوبات در آن آب باقی بمانند. این به معنی پخته شدن حبوبات نیست بلکه تقریبا معادل ۸-۱۰ ساعت خیساندن حبوبات است و باید بعد از یک ساعت حبوبات را به طور کامل بپزید.
ده دقیقه اول پخت باید به صورت جوشاندن سریع حبوبات باشد تا سموم نابود شوند.
• یکی از کاربردهای تفاله هویچ
در زمان پخت مرغ، پیاز را رنده کرده و تفاله های هویج به آن اضافه کنید تا به مرغ طعم بهتری داده شود و باعث می شود بوی مرغ به شدت کاهش یابد.
خوشرنگ شدن زعفران :
برای خوشرنگ شدن زعفران در ابتدا آن را کاملا نرم کنید و یک قاشق چایخوری زعفران ساییده را در نصف استکان آبجوش بریزید ویک ساعت آن را روی بخار کتری قرار دهید .
نکاتی برای داشتن جوجه کباب نرم و خوشمزه :
نکات آشپزی
اضافه کردن یک قاشق غذاخوری سس مایونز به مواد جوجهکباب میتواند هم طعم جوجه را دلپذیرتر کند و هم بافت آن را نرمتر.
• آب پز کردن تخم مرغ
با اضافه نمودن مقداری نمک به آب، به سریع تر آب پز شدن تخم مرغ ها کمک کنید.
• نکاتی درباره سیب زمینی آبپز
سیب زمینی آبپز شده را بیش از یکی دو روز نگه ندارید! زیرا در آن نوعی میکروب خطرناک شروع به رشد می کند.
• تازه ماندن کرفس
برای تازه ماندن کرفس در یخچال آنها را ابتدا درون پارچه نخی پیچیده سپس درون ظرف دربستهای قرار دهید با این کار کرفس مدت بیشتری تازه خواهد ماند.
• نکته برای پخت رب گوجه
برای اینکه رب شما قرمز شود آب گوجه را داخل ظرف استیل بجوشانید.
نکته برای پخت زرشک :
برای تهیه زرشک پلو چون زرشک سریع می سوزد بهتراست ??
?پس از داغ شدن روغن، زرشک را کمی تفت داده وشکر،کمی آب را به آن اضافه کنید تا زرشک حالت مربایی بگیرد
• شل شدن خورش کرفس یا قورمه سبزی
با اضافه کردن یک قاشق سبوس برنج به خورش، خورش شما لعاب دار شده و دیگر حالت شل ندارد.
نکته کلیدی در خوشمزه شدن ماکارونی :
یک ق.غ آبلیموی تازه را به آب ماکارونی اضافه کنید و هنگام سرو ماکارونی هم کمی آویشن یا پودر ریحان خشک روی آن بریزید.
طعم جدیدی را در ماکارونی تجربه خواهید کرد.
منبع: iranbanou